Samarbejdspartnere

Museet samarbejder med en lang række bornholmske kulturinstitutioner, danske museer og forsknings- og formidlingsinstitutioner omkring Østersøen

Museet er en del af Kulturvækst Bornholm, hvor museets direktør pt. er formand. Kulturvækst Bornholm arbejder bl.a. for øget fokus på kulturinstitutionernes bidrag til at gøre øen attraktiv for fastboende, tilflyttere såvel som turister.

Museet indgår i Østersøsamarbejdet mellem museer, hvor der arbejdes med forretningsudvikling, fælles forsknings- og dokumentationsprojekter. Se mere på: http://balticmuseums.ning.com/

Museet har for at sikre en fælles standard på det arkæologiske arbejde indgået en samarbejdsaftale med Museums Sydøstdanmark / Danmarks Borgcenter(Næstved, Vordingborg og Køge). For øjeblikket samarbejder vi desuden om et større borgprojekt med fokus på de bornholmske borge, og om at sikre større viden om Hammershus og formidle denne viden i forbindelse med det kommende besøgscenter der er under opførelse. 

Museet har desuden indgået en vigtig samarbejdsaftale med Nationalmuseet. Aftalen sikrer en større grad af koordination indenfor forskning, bevaring og formidling. Der arbejdes allerede nu med en række fælles projekter, herunder udgravninger, publikationer, uddeponering af danefæ mv.

Team Bornholm
Teambornholm
Bornholm byder på et væld af kulturelle og historiske oplevelser.
Pakkerejser til Bornholm