Sommeraktiviteter i Sct. Mortensgade i Rønne

Kom og prøv udfordringerne på Bornholms Museums afdeling i Sct.Mortensgade i Rønne

  • IMG 0030
  • Krollebolleturist

Aktiviteter på afdelingen i Sct. Mortensgade

Sjov for børn på Bornholms Museum

Hele sommeren er der er masser af sjov og muligheder for børn på Bornholms Museum. På mange forskellige måder kan man dykke ned i Bornholms spændende historie. Her er noget for alle aldre. For de helt små og lidt mindre, er der to Krølle-Bølle lege. Her får man et opgavehæfte og skal enten finde Krølle-Bølle og hans familie eller man skal finde de steder, hvor Krølle-Bølle har byttet om på nogle af museets ting! Der er også gammelt legetøj, man må lege med. Ude i haven er der også en kurv med legetøj.

For de lidt større er der Det Arkæologiske Forsøgsrum, hvor man kan ”lege arkæolog” – man kan prøve at finde ud at mere om gravpladser eller bopladser. Man kan rense jord fra Lilleborg, eller gå med en metaldetektor. Gennem et opgavehæfte, kan man også finde interessante steder fra Bornholms historie. I Museets skolestue kan man lege ”Den sorte skole” og skrive med griffel. Der er også mulighed for at læse gamle tegneserier eller bøger bla. i teltet i Turistudstillingen.

Og så er der jo alle de spændende udstillinger – det store guldfund ”Guldgubberne”, ting og dyr fra alverdens lande, skibsfartsudstillingen, beskyttelsesrummet fra 2. Verdenskrig og meget, meget mere… Der er altid noget at finde ud af og på – på Bornholms Museum.